Associació Xarxa del Port

Anar a l'Inici

Amb Retrospectiva

L’Associació Xarxa del Port va néixer el novembre de 2015. Si, sembla ahir, però ja han passat uns quants anys durant els quals l’associació ha viscut al mateix ritme que el barri. Hem tingut moments d’alegria com a la “Lindy Jam” del Nadal del 2018 o la visita de la “Grossa” l’abril de 2019 i també, malauradament, hem viscut moments molt i molt tristes com van ser a l’atemptat terrorista del 2017 i els seus dies posteriors fets aquest que no haurien d’haver passat mai, però que tristament ens va marcar a l’associació, al barri i a Cambrils.

Hem superat també dos anys de pandèmia COVID-19, els anys 2020 i 2021, tot i que encara arrosseguem les conseqüències de salut d’aquesta. I finalment, almenys fins al moment que s’està escrivint aquest article, també estem superant les obres de la Rambla Jaume I, molt necessàries, però que han representat un cop molt dur per al comerç de la Rambla i del barri.

Així i tot, aquí seguim, durs, constants, convençuts del que fem i de per què ho fem, perquè l’associació està feta dels mateixos vímets que els seus associats, gent del barri, gent del comerç, dones i homes sempre il·lusionats, constants, visionaris i innovadors.

El temps no espera a ningú, per això l’Associació no deixa d’organitzar activitats, amb el cap als núvols, però amb els peus a terra ben enganxats, ben arrelats. Per això de tant en tant és bo parar-se una mica, no més que tres segons, mirar enrere i veure que s’ha fet fins al moment:

Novembre de 2015

Neix l’Associació Xarxa del Port

Nadal de 2015

Fotomatón i Pessebrada

Març de 2017

Jornades de la Carxofa

Nadal de 2017

Nadal en Xarxa

Al 2018

Campanyes comercials i solidàries

Nadal de 2018

Lindy Jam

Al 2019

Col·laboració amb les jornades de la carxofa i la galera

Abril de 2019

Per Sant Jordi ens visita La Grossa

Nadal de 2019

Campanya comercial de Nadal

Abril de 2020

El comerç salva Sant Jordi

Març de 2021

Protesta del comerç per la COVID-19 iniciat a Cambrils i amb ressò a tot Catalunya

Comparteix-ho a les teves xarxes socials