Associació Xarxa del Port

Anar a l'Inici

Gaudeix de la Fira amb el comerç

Del 28 d’abril al 30 de maig es durà a terme la segona edició del sorteig ‘Protagonistes per un dia’, en l’espai de les Firetes de la Fira de Cambrils. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb els comerços col·laboradors de l’Associació Xarxa del Port, sortejarà vals d’accés lliure a les Firetes, durant tot un dia, entre els participants en el sorteig.

Per participar en el sorteig s’haurà de fer una compra mínima de 10 euros als comerços locals de Cambrils adherits a la campanya. Una vegada feta la compra, el comerç els proporcionarà una butlleta que caldrà omplir amb les dades del participant i de l’infant o jove protagonista del sorteig (podran optar al sorteig els/les nens/es de 3 a 16 anys).

També caldrà grapar el tiquet a la butlleta. Aquesta s’haurà de dipositar en qualsevol de les urnes ubicades a la Torre del Llimó, al Patronat de Turisme o al Centre Cívic les Basses.

Les persones guanyadores es donaran a conèixer el dijous 1 de juny, a les 18.00 hores, al Recinte Firal.

Se sortejaran vals personals i intransferibles ‘Passi VIP per un dia!’. Cada val servirà perquè, durant tot un dia, la persona guanyadora pugui pujar tantes vegades com vulgui a les atraccions que desitgi de l’espai de Firetes. També se sortejaran 50 entrades triples de 2×1 i 5 entrades dobles per a Port Aventura Park i Ferrari Land.

Els comerços col·laboradors associats a Xarxa del Port són:

ANTONIA FARRÉ TALLES GRANS, Pau Casals 55
NAUTILUS ESPORTS, Consolat de Mar 88
JOIERIA MIMI, Miquel Planas
JOIES MALT, Roger de Llùria 7B
MIMAT ESTÈTICA, Rambla Jaume I, 69
FEMINA, Consolat de Mar 92
OPTICA GEMMA SALAS, Sant Pere 3
MOBLES CAMBRILS, Drassanes 16
BASTIDA PEUETS, Mossen Batalla 12
BASTIDA PEUETS, Mossen Batalla 10
BASTIDA PEUETS, Plaça del Pòsit
GARCIA JOIERS, Carme 7
INDIGO BOUTIQUE, Sant Pere 5

Comparteix-ho a les teves xarxes socials