Associació Xarxa del Port

Anar a l'Inici

La Web de Xarxa Del Port

Després d’una reflexió interna i d’alguns mesos de feina, veu la llum la nova web de l’Associació Xarxa del Port. No és només la web de l’associació sinó que és la web dels seus associats.

A l’era de les comunicacions i la informació és imprescindible disposar d’una eina com aquesta que permet a tots plegats estar informats i compartir les nostres inquietuds, projectes, propostes, activitats i com no, donar a conèixer arran del món la gran xarxa comercial, de qualitat, de varietat i de proximitat que compon el teixit comercial i gastronòmic del barri del port i de la seva àrea d’influència. L’Associació Xarxa del Port i els seus associats i associades som comerç local, de proximitat, de qualitat i ara també digitals.

L’estructura i disseny de la web és moderna, fresca, clara i posa a l’abast d’un clic la personalitat i caràcter del nostre teixit comercial i gastronòmic. Per això s’estructura en quatre grans apartats:

  • Informació sobre la mateixa associació: qui som, que fem, com fer-se soci i com contactar.
  • Informació sobre els nostres associats: els seus establiments, com arribar-hi, els seus productes, borsa de feina.
  • Campanyes comercials: informació sobre les campanyes comercials i activitats de l’associació i del teixit comercial i gastronòmic.
  • Notícies: configurada a l’estil de revista-blog permet mantenir puntualment informats tant als nostres associats i associades com al públic en general.

Ara veu la llum aquesta proposta, però la web és un producte viu i l’anirem ampliant amb noves seccions i nous serveis. Esperem que la nostra proposta sigui del vostre gust.

Benvinguts i benvingudes a la web de l’Associació Xarxa del Port.

Comparteix-ho a les teves xarxes socials