Anar a l'Inici

L’Associació

L’Associació

Qui som

L’Associació Xarxa del Port de Cambrils som una entitat sense ànim de lucre. Som el teixit comercial i gastronòmic, tradicional i innovador, del barri del port de Cambrils i de la seva àrea d’influència. Actualment comptem amb més de 140 socis col·laboradors.

Què fem

Vam iniciar aquest projecte el novembre de 2015 amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar comercialment i turísticament la zona del barri del port i la seva àrea d’influència. Vam començar amb un projecte 2.0 estimulant la implicació dels nostres associats amb les xarxes socials i el món digital.

Què volem

La salut del teixit comercial i gastronòmic és la salut del barri, per tant, volem un comerç actiu, de proximitat pels nostres veïns i veïnes, variat quant a la seva oferta, modern i de qualitat.

Volem que al barri hi hagi vida al carrer i que es parli del barri del port i de la seva àrea d’influència com un barri viu i dinàmic, que els nostres veïns i veïnes facin les seves compres als establiments del barri del Port i que tots siguem conscients que si fem barri fem ciutat.

Som el principal eix comercial de Cambrils i volem ser-ho també de la Costa Daurada.

Per què associar-se

Et beneficiaràs de les nostres campanyes comercials.

Tindràs presència a les xarxes socials.

Participaràs en els nostres xats.

Disposaràs d’un distintiu comercial.

Rebràs informació d’interès pel teu negoci.

Faràs barri, faràs xarxa.

I molt més …

Comparteix-ho a les teves xarxes socials